Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 2

edua.al

Lisharëse për fëmijë

Lisharëse për fëmijë

Cmimi i zakonshem Lek 1,990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

🤗Lisharëse për fëmijë 1-5 vjeç

🤗Mund të kapet në tavan, në pemë ose në mënyra të tjera

🤗Vjen bashkë me litarët dhe kapësen

Shikoni detaje te plota