Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 11

gentikurti

Abazhur Liber

Abazhur Liber

Cmimi i zakonshem Lek 1,300.00
Cmimi i zakonshem Lek 3,999.00 Cmimi i ulur Lek 1,300.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Dritë tepër e qetë, mund ta përdorni për lexim/studim, kur punoni në kompjuter, dekor etj.
- Me 3 lloj dritash LED: e bardhë, e verdhë, e bardhë e ngrohtë
- Fletët janë të përbërë nga fibra lëkure, nuk grisen
- Kapak druri me magnet, nuk hapet vetë
- Me bateri të integruar, karikohet dhe ndriçon për orë të tëra
- Hapet deri në 360°
- Parametrat: 11x15x2.5 cm
- Një ide dhurate e shkëlqyer për veten, për libradashësit etj.
Shikoni detaje te plota