edua.al

Leter Ngjitese Alumini

Leter Ngjitese Alumini

Cmimi i zakonshem Lek 690.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 690.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Mbroni sipërfaqet në kuzhinë, pranë sobës, banak etj.
- Kundra lagështirës dhe rezistent ndaj nxehtësisë
- Pastrohet lehtësisht nga yndyrnat, likuidet (lëngjet) etj.
- E prisni sa të dëshironi dhe ngjitet shpejt
- Material jetëgjatë
- Parametrat: 300x60 cm
Shikoni detaje te plota