Skip to product information
1 of 2

Leter Murale Dekor

Leter Murale Dekor

Regular price Lek 1,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- E përshtatshme për ambiente të brendshme: shtëpi, zyrë, lokal etj.
- Nuk thith lëngje dhe pastrohet lehtësisht
- E prisni sa të dëshironi dhe e ngjisni lehtësisht
- Material i butë kundra lagështirës
- Ngjitje me bioadeziv, super rezistente
- I jep dhomës një stil klasik dhe me më shumë dritë
*𝐔𝐃𝐇𝐄𝐙𝐈𝐌:
Sipërfaqja prej 3.5 metra katror mbulohet nga një tabak me përmasa 500x70 cm
Sipërfaqja prej 7 metra katror mbulohet nga një tabak me përmasa 1000x70 cm
View full details