Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 2

edua.al

Largues per Brejtes/Zvarranik

Largues per Brejtes/Zvarranik

Cmimi i zakonshem Lek 790.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 790.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Për të larguar brejtësit dhe zvarranikët nga kopështi apo ballkoni juaj
- Me panel diellor, karikohet me rreze dielli ditën dhe funksionon në çdo lloj moti: diell, shi, breshër, vetëtima etj.
- Vendoset në tokë dhe pajisja lëshon tinguj që largojnë menjëherë brejtësin/zvarranikun
- Kundra ujit dhe tepër rezistente
- Me buton ndezje/fikje në rast se nuk dëshironi ta përdorni më
- Sugjerohet çdo 15-20 metra (pa pengesa)
- Parametrat: 24.5x6 cm
Shikoni detaje te plota