edua.al

Kupa me Vakum

Kupa me Vakum

Cmimi i zakonshem Lek 700.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 700.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Një masazh i ngrohtë dhe qetësues
- Relakson muskujt, përmirëson qarkullimin e gjakut
- Trajtoni dhimbjet e çdo pjese të trupit
- Lëkurë më e bukur
- Përmirëson fjetjen, rigjeneron indet
- Seti përfshin 6 kupa me përmasa të ndryshme + pompa
Shikoni detaje te plota