Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 4

edua.al

Tas + Kullonjëse

Tas + Kullonjëse

Cmimi i zakonshem Lek 490.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 490.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Mund të kulloni frutat dhe perimet, pastat etj.
- Rrotullim 360° për hapje/mbyllje ose mund ta shkëpusni si tas më vete
- Përdoret si shportë frutash, tas që mban ujin ose kullon ujin
- Parametrat: 23x23x10.5 cm cm
- Materiali: Plastikë e fortë
Shikoni detaje te plota