Skip to product information
1 of 6

Kullese Enesh Metalike

Kullese Enesh Metalike

Regular price Lek 2,400.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,400.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Material cilësor dhe një dizajn elegant që duket bukur në kuzhinën tuaj
- Enët thahen më shpejt
- Uji i tepërt bie në mbajtësen e ujit
- Mund të hiqni mbajtësen e ujit dhe kullesën e enëve e vendosni në lavamanin e kuzhinës
- Me 2 kate, ju kursen hapësirën për tharjen e enëve
- Përmasat: 43x32x27 cm
- Materiali: Hekur
- Ngjyra: E zezë ose e bardhë 
View full details