Skip to product information
1 of 2

Kreher Stilues 5 ne 1

Kreher Stilues 5 ne 1

Regular price Lek 2,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Than - Drejton - Stilon (për flokë të drejtë, me onde, kaçurrela etj.)
- Flokë të butë, pa i dëmtuar dhe nuk elektrizohen
- Në flokë të lagur apo të thatë
- 5 koka të ndryshme (tharje, drejtim, stilim me onde ose kaçurrela)
- Çelës ndezje - fikje + 3 nivele gradim nxehtësie
- Fuqia: 1000W
- Materiali: Plastikë dhe metalik
View full details