Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 2

edua.al

Kosh i Palosshem/Mbeturinash

Kosh i Palosshem/Mbeturinash

Cmimi i zakonshem Lek 890.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 890.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Vendoset tek dera e dollapit ose mund të qëndrojë vetë në dysheme
- Paloset dhe nuk zë shumë hapësirë
- Kapaciteti: 9 Litra
- Parametrat: 29 x 25.3 x 17.5 cm
Shikoni detaje te plota