edua.al

Korrektor Shpine

Korrektor Shpine

Cmimi i zakonshem Lek 1,090.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,090.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Redukton dhimbjet e shpinës, shpatullave dhe qafës
- Përmirësoni qëndrimin tuaj
- Eliminoni dhimbjet e shpinës të shkaktuara nga qëndrimi jo i duhur
- I rehatshëm për tu përdorur në çdo rast
- Mund ta vishni poshtë rrobave pa ju bezdisur
- Me 3 faza shtrëngimi
Shikoni detaje te plota