Kokë Zgjatuese për Çesmat

Regular price Lek 990.00

Tax included.
🌟Kokë çezme që rrotullohet 360 gradë🌟 🏠E lehtë për tu përdorur dhe mjaft praktike💧 👌Me disa mënyra spërkatje për tju përshtatur më mirë të gjithë nevojave në kuzhinë