Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 3

edua.al

Koke Dushi me Presion

Koke Dushi me Presion

Cmimi i zakonshem Lek 790.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 790.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Presioni i lartë i ujit nuk ju thumbon, uji bie butë në lëkurën tuaj dhe largon lodhjen e ditës
- Rrotulla (turbina) e brendshme mundëson një presion të lartë të ujit
- Kurseni 40% ujë
- Çelës hapje/mbyllje të ujit tek doreza
- Rrotullimi 360° i kokës së dushit
- Materiali: Plastikë ABS + PC
- Parametrat: 25.5x7.5 cm
Shikoni detaje te plota