Skip to product information
1 of 1

Kapese Fiksuese

Kapese Fiksuese

Regular price Lek 600.00 ALL
Regular price Sale price Lek 600.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Seti me 6 kapëse fiksuese
- Mbajnë të mbledhur mbulesat, i fiksojnë në mënyrë estetike
- Nuk rrëshkasin dhe nuk dëmtojnë mbulesat: çarçafët, batanijet, jorganët etj.
- Parametrat: 6x6 cm
- Materiali: Plastikë ABS
- Ngjyra: Blu (E disponueshme vetëm ngjyra në foto)
View full details