Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 7

edua.al

Kapak Ushqimi Elastik

Kapak Ushqimi Elastik

Cmimi i zakonshem Lek 590.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 590.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

- Set me 6 copë me diametra të ndryshëm
- Të ripërdorshme dhe nuk dëmtohen lehtë
- Mund të përdoren në frigorifer, mikrovalë etj.
- Rezistent ndaj temperaturave të larta (edhe të ulëta)
- Ruajnë vlerat ushqimore
- Parametrat: Diametrat mbi 20cm, 17cm, 15cm, 12cm, 10cm, 7cm
- Materiali: Silikon elastik
- Ngjyra: Blu (E disponueshme vetëm ngjyra në foto)

Shikoni detaje te plota