Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Hekur per Hekurosje DSP

Hekur per Hekurosje DSP

Cmimi i zakonshem Lek 6,990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 6,990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Për të gjitha llojet e materialeve: naljon, mëndafsh, lesh, pambuk, stof etj.
- Pllakë qeramike, mesatarja e avullit 25gr/min
- Hekurosje me të thatë dhe me avull
- Me rrotull për të ndryshuar temperaturën, ndezje - fikje (me dritë)
- Me rregullator temperature vetëpastrimi
- Fuqia: 2400W
- Kapaciteti: Depozitë uji 1.8 litra
- Materiali: Plastikë e fortë, çelik, pllakë qeramike etj.
- Ngjyra: e bardhë me lejla
Shikoni detaje te plota