Hekur Dore Per Hekurosje

Hekur Dore Per Hekurosje

Regular price Lek 1,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Për të gjitha llojet e materialeve: naljon, mëndafsh, lesh, pambuk, stof etj.
- Tepër praktik për ta marrë me vete: për pushime, kur udhëtoni për punë etj.
- Hekurosje në të thatë dhe me avull
- Buton për sprucimin e ujit, mund të shihni nivelin e ujit të mbetur në depozitë
- Fuqia: 30W
- Kapaciteti: Depozitë uji 60 ml
- Përmasat e hekurit: 17x8x10 cm, kablli 140 cm
- Materiali: Metal, plastikë ABS
View full details