Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Gomina per Dorezat e Dyerve

Gomina per Dorezat e Dyerve

Cmimi i zakonshem Lek 399.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 399.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Mbrojnë muret nga dëmtimet e dorezave
- Bën për pothuajse të gjitha llojet e dorezave
- Parametrat: Diametrat e brendshëm 15 mm dhe 18 mm
- Materiali: Silikon elastik
- Ngjyra: Trasparente
Shikoni detaje te plota