Fshirese Makine

Fshirese Makine

Regular price Lek 600.00 ALL
Regular price Sale price Lek 600.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Për çdo pjesë të makinës: xham, pasqyra, kroskot, sedilje, fenerë etj.
- Fshin dhe lan çdo papastërti, pluhur, shenja gishtërinjsh, etj.
- Tepër praktike: koka e fshirëses mund të mbyllet
- Copa mikrofibër mund të hiqet dhe lahet veçmas
- Materiali: Mikrofibër, Plastikë PP
- Ngjyra: Blu ose jeshile (E rastit)
View full details