Skip to product information
1 of 2

Fshesë Korenti Për Makina

Fshesë Korenti Për Makina

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
✨Fshesë makine me vakum, një pajisje jashtëzakonisht e dobishme për makinën tuaj. ✨Përmasë kompakte dhe e lehtë për t’u përdorur. ✨Mund ta përdorni në shtëpi, zyra dhe automjete. ✨Filtri i saj mund te lahet. ✨Nivel i ulët zhurme. ✨Gjatësi Kordoni 250cm. 💪Fuqia: 50 W 💪Tensioni: 12V
View full details