edua.al

Fshesa Magjike Multifunksionale

Fshesa Magjike Multifunksionale

Cmimi i zakonshem Lek 690.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 690.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Pastroni lehtësisht, thani ujin plotësisht nga sipërfaqe mermeri, parket, beton etj.
- Formë feksibël edhe në zona të vështira për t'u pastruar
- Shkopi zgjatet deri në 110 cm, edhe në rast se e përdorni në lartësi
- Higjenike: nuk mban aroma, nuk mban mikrobe
- Lahet lehtësisht dhe nuk mban mbeturina që duhet t'i pastroni
- Materiali: Inoks dhe termoplastikë
- Parametrat: 110x31 cm
Shikoni detaje te plota