Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Frozen Fever Me Vaske

Frozen Fever Me Vaske

Cmimi i zakonshem Lek 1,590.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,590.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Princesha Frozen me vaskën e saj, një kukull shumë e preferuar për princeshat e vogla
- Seti përfshin vaskën, sapun, krehërin dhe pasqyrën
- Me efekt dritash
- Me cilindër automatik për qarkullimin e ujit
❗ Bateritë nuk janë të përfshira, përdoret me bateri të zakonshme 🔥
Shikoni detaje te plota