Fritezë me avull

Regular price Lek 7,990.00

Tax included.

Gatuani shpejt, thjeshtë, plot me shije dhe me deri në 80%më pak yndyrë me fritezën dixhitale me avull
Ekran përdorimi dixhital, tepër i thjeshtë për tu përdorur
Fuqia:1500w
1 VIT garanci
Kapaciteti: 3,6L