Skip to product information
1 of 2

edua.al

Gota Vete-trazuese

Gota Vete-trazuese

Regular price Lek 990.00
Regular price Sale price Lek 990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Shtoni përbërësit dhe shtypni butonin për të trazuar
- Praktik, me kapak që të mund ta merrni kudo me vete
- Shpejton trazimin e përbërësve
- Mund ta përdorni për të trazuar kafen, kakao, kapuçino, çaj etj.
- Lahet thjesht dhe nuk ndryshket
- Kapaciteti: 350 ml
- Materiali: Plastikë e fortë, çelik, i veshur me inoks (i mbrojtur ndaj ndryshkut)
❗ Bateritë nuk janë të përfshira, përdoret me bateri të zakonshme 🔥
Shiko detaje te plota

Add a title to introduce your product's features

Highlights

Provide details in each of the collapsible rows to give your customers the information they need to pick the best product.

Change the title and icon of each row to suit your brand.

Scent

Details

Ingredients

Feature a compelling customer review about your product or brand.

- CUSTOMER NAME HERE -

 • Multicolumn

  Use a combination of images and text to share information about this product, and your brand.

 • Multicolumn

  Consider adding information about your shipping and return policies.

 • Multicolumn

  Consider highlighting your environmental commitments.

 • Multicolumn

  Consider describing a money-back guarantee or highlighting your customer service.

Introduce other complementary products.

DESCRIBE HOW TO PAIR PRODUCTS TOGETHER

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product. Add details on availability, style, or even provide a review.

Shop now