edua.al

Dyll Lustrimi Per Mobilje Beewax

Dyll Lustrimi Per Mobilje Beewax

Cmimi i zakonshem Lek 1,100.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,100.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Rigjenerim si të reja duke i dhene shkëlqim natyral drurit apo lëkurës së mobiljeve tuaja, këpucëve etj.
- Zhduk gërvishtjet sipërfaqesore, yndyrnat, grim apo papastërtitë nga sipërfaqja
- Rezistent ndaj lagështirës, rrit jetëgjatësinë e mobiljeve
- Shumë e lehtë për t'u aplikuar:
- Merrni një leckë të butë e të pastër
- Lyeni leckën me dyllin e lustrimit dhe fshini 3-4 herë (në varësi të gjendjes) mbi sipërfaqen e drurit/lëkurës
- Depërtim i plotë i Beewax dhe një rezultat i plotë, i shkëlqyer vihet re pas 30 min deri në 15 orë
- Kapaciteti: 85 gr
- Materiali: 100% dyll blete natyral
Shikoni detaje te plota