Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 3

edua.al

Qese me Vakum

Qese me Vakum

Cmimi i zakonshem Lek 300.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 300.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Ju liron hapësirë 10 herë më shumë në dollapet/raftet tuaja, pa i dëmtuar materialin
- Rrobat, mbulesat, jorganë etj. mbrohen nga lagështira dhe pluhuri
- Me ziper dhe tapë për mbylljen e qeses duke mos lejuar depërtimin e ajrit
Shikoni detaje te plota