Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Cajnik Qelqi

Cajnik Qelqi

Cmimi i zakonshem Lek 990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Size
- Mund ta përdorni për çaj, kafe etj.
- Ruan nxehtësinë
- Lahet thjesht dhe nuk ndryshket  
- Me filtër për pastrimin e çajit, kafes etj.
- Kapaciteti: 750 ml/950 ml
- Materiali: Qelq, inoks
❗ Kujdes! Nuk duhet të ketë kontakt direkt me zjarrin 🔥
Shikoni detaje te plota