Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Bllokuese Dere

Bllokuese Dere

Cmimi i zakonshem Lek 690.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 690.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Bllokon kalimin e ajrit, pluhrave dhe insekteve
- Dhoma qëndron më ngrohtë
- Mund ta prisni në gjatësinë e derës që ku do e vendosni
- Parametrat: 80 cm
- Ngjyra: E zezë
Shikoni detaje te plota