edua.al

Aparat Vakumi

Aparat Vakumi

Cmimi i zakonshem Lek 1,790.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,790.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Paketoni ushqimet tuaja në qese vakumi:
☑️ rrisni jetëgjatësinë e ushqimeve
☑️ shmangni aromat e pakëndshme
☑️ ushqime më të shëndetshme
- Ngjitja e qeseve vetëm për 12-16 sekonda, heqja e vakumit deri në 30 sekonda
- Përmasa e qeseve që nevojiten: 25x17 cm (10 qese të përfshira)
- 3 butona: ngjitja e qeses, heqja vakumit dhe (ngjitja e qeses + heqja e vakumit)
- Fuqia: 90w
- Materiali: Plastikë ABS + metal
- Parametrat: 37.3x7.0x8.5 cm
Shikoni detaje te plota