Adeziv Mbrojtes Per Kembet (Set me 2 cope)

Adeziv Mbrojtes Per Kembet (Set me 2 cope)

Regular price Lek 300.00 ALL
Regular price Sale price Lek 300.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Material tepër i butë, si një jastëk dhe "të padukshme" (nuk duken jashtë këpucëve/atleteve)
- Mbrojnë nga rrjepja e lëkurës apo dëmtimet nga këpucët/atletet etj.
- Ngjiten tek atletet/këpucët dhe nuk rrëshkasin apo të lëvizin
- Fleksibël dhe komode, mbrojnë këmbët tuaja gjatë gjithë kohës që i mbani veshur
- Materiali: Sfungjer
- Ngjyra: Ngjyrë mishi - bezhë ose të zeza
View full details