Zorrë Uji

Regular price Lek 1,490.00

Tax included.

''Zorra Magjike''

Bën çdo gjë më të thjeshtë!!

Zgjatet automatikisht deri në 30 metra kur i kalon uji dhe po ashtu edhe Mblidhet Automatikisht kur uji mbyllet.

Përfshin dhe Kokën e Ujitjes me 7 Pozicione të ndryshme për Ujitje dhe Larje.

E lehtë , Anti-Përthyerje, Zgjatet dhe mblidhet automatikisht

E thjeshtë në përdorim

Akoma dhe më e thjeshtë për tu mbledhur.