Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 4

edua.al

Zgarë Elektrike

Zgarë Elektrike

Cmimi i zakonshem Lek 2,490.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 2,490.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)

Shijoni gatimet e ygarës edhe nëse nuk keni hapësirë për një ygarë tradicionale, me zgarën portative, pa u shqetësuar nëse është tepër e vogël për të pjekur, apo tepër e madhe për tu mbajtur.

Ndërtuar e gjitha prej alumini, me dy lloje sipërfaqesh: ygarë dhe pianurë.

Përmasat: 45x25 cm

Sipërfaqe që nuk ngjit dhe që lahet lehtësisht.

Doreza rezistente ndaj nxehtësisë.

5 nivele nxehtësie për tju përshtatur çdo lloj gatimi.

Shikoni detaje te plota