edua.al

Tigan Krepash Sonifer

Tigan Krepash Sonifer

Cmimi i zakonshem Lek 1,790.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,790.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- Nuk ngjit
- Çelës automatik për ndezje - fikje (me dritë)
- Parametrat: Diametri i pjatës 20 cm (plastike)
- Fuqia: 650W
- Materiali: Qeramikë, metal dhe plastikë e fortë, rezistente ndaj temperaturës së lartë
- Ngjyra: E bardhë (E disponueshme vetëm ngjyra në foto)
Shikoni detaje te plota