Thika ''Zepter''

Regular price Lek 1,990.00

Tax included.

Thika Inovative, të Thjeshta në Përdorim, të Rehatshme dhe Jetëgjata.

Seti me 6 thika (5 thika dhe një qëruese perimesh) ofron varietet që mbulon të gjitha nevojat për tavolinën tuaj.

Me materiale jetëgjata dhe dizajn unik, është seti i fundit i thikave që do të bleni!