Tharëse Profesionale Flokësh

Regular price Lek 1,990.00

Tax included.

**Tharëse Profesionale Flokësh**

Paketë 6 në 1.

Përfshin 3 krëhëra dhe 3 Koka të Ndryshme për Tharësen

Fuqia 4000W