Skip to product information
1 of 2

Termometer Dixhital

Termometer Dixhital

Regular price Lek 800.00 ALL
Regular price Sale price Lek 800.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- I përshtatshëm për dhomë pritje, laborator, serrë, garazh, kuzhinë, dhomë gjumi, zyrë, kopsht, shkollë etj.
- Mat dhe tregon temperaturën në Celcius dhe Fahrenheit, % e lagështirës, orën (edhe alarm), datën
- Butoni "Memory" shfaq temperaturën maksimale dhe minimale që ka rregjistruar
- Mund ta varni në mur ose të qëndrojë diku me mbajtësen e vet
- Shumë i thjesht në përdorim
- Parametrat: 10x9x3 cm
❗ Bateria e përfshirë në paketim, përdoret me bateri të zakonshme 🔥
View full details