Tabelë vizatimi

Regular price Lek 990.00

Tax included.

Krijoni art që ndriçon.

Frymëzoni kreativitetin e fëmijëve tuaj në një mënyrë të veçantë dhe pa rrëmujë.

Seti Magic Pad vjen me 30 forma vizatimi dhe mësimi, 3 lapsa të dyanshëm (6 ngjyra) për të nxitur fëmijët të punojnë dhe të argëtohen.

Në fund, ndriçoni krijimet vetëm me bateri të zakonshme të cilat mundësojnë ndezjen e dritës me 8 ngjyra të ndryshme.

Në paketim përfshihet edhe një pecetë për të pastruar tabelën.

Përmasat: 20x15 cm