Kullojese Fruta Perimesh

Regular price Lek 690.00

Tax included.

Site Shpelarese qe Paloset dhe futet ne Mbajteset e Pjateve Pa problem

Permasat-39*26*13cm

Pesha 512 gram

Ngjyra e Gjelber