Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 2

edua.al

Shtupe me kove shtrydhese

Shtupe me kove shtrydhese

Cmimi i zakonshem Lek 1,990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 1,990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
- 100% mikrofibër, e përshtatshme për çdo sipërfaqe
- Shtyni shtupën dhe shtupa shtrydhet vetë
- Rrotullim 360°
- Kapaciteti: 19 L
- Materiali: Plastikë e fortë, mikrofibër, metal
- Ngjyra: blu dhe lejla
Shikoni detaje te plota