Set Treni Klasik

Regular price Lek 1,990.00

Tax included.

🚂Set Treni Klasik për argëtimin e vogëlushëve

🚂Me 13 pjesë

🚂Shinat me gjatësi totale 350cm mund të kombinohen në 3 mënyra të ndryshme

🚂Treni imiton dritat dhe zhurmën e një treni të vërtetë, madje mund të nxjerri dhe avull nga oxhaku.