Set thikash kuzhine

Regular price Lek 2,090.00

Tax included.

Elegancë dhe prakticitet maksimal për kuzhinën tuaj.

Thika inovative, të thjeshta në përdorim, të rehatshme dhe jetëgjata.

Seti përmban 4 thika me funksione të ndryshme dhe një qëruese perimesh të cilat qëndrojnë në mlnyrë shumë elegante në mbajtësen më të veçantë në treg.