Set Thikash

Regular price Lek 1,590.00

Tax included.

Seti me 6 Thika nga edua!!

Thika Inovative, të Thjeshta në Përdorim, të Rehatshme dhe Jetëgjata.

Seti me 6 thika (5 thika dhe një qëruese) + një Gërshërë Multifunksionale ofron varietet që mbulon të gjitha nevojat për tavolinën tuaj.

Me materiale jetëgjata dhe dizajn unik, është seti i fundit i thikave që do të bleni!