Set për servirje

Regular price Lek 2,290.00

Tax included.

Befasoni mysafirët tuaj me setin e veçantë të servirjes.

Tërheqës, luksoz dhe me shumë finesë.

6 gota së bashku me mbajtësen e pijeve prej qelqi cilësor.

Kapacitetet: 250ml për gotat dhe 1,2l për mbajtësen e pijeve.