Set Koshash për Tualetin

Regular price Lek 3,490.00

Tax included.

Organizoni dhe rinovoni Tualetin tuaj në të njëjtën kohë


Seti me 5 kosha te ndryshëm për tualetin vjen me ngjyra krem dhe të bardhë


Materiali plastik


Përmasat: 35x45x55 për koshin e madh të rrobave