Rrjet Magnetike Per Dyer

Rrjet Magnetike Per Dyer

Regular price Lek 1,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.
- Nuk lejon depërtimin e mushkonjave, mizave dhe insekteve fluturake të vogla
- Me shirit magnetik në mes që hapet dhe mbyllet direkt pas jush
- Mund të kaloni pa pasur nevojë ta hapni me dorë
- Parametrat: 210x90 cm
- Materiali: Poliester, magneta etj.
View full details