Rrip mesi për dobësim

Regular price Lek 2,490.00

Tax included.

Mos shpenzoni më shuma të tepruara për abonime në palestër.

Ghithcka që keni nevojë vjen vetëm me një produkt të vetëm, me anë të teknologjisë që godet yndyrën dhe aktovizon qarkullimin e gjakut dhe muskujt tuaj.

Vetëm ndizeni dhe filloni diegien kudo që ndodheni.

Mund të përdoret për: barkun, krahët, këmbët dhe vithet.