Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 2

edua.al

Raft Bambu 100%

Raft Bambu 100%

Cmimi i zakonshem Lek 2,990.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 2,990.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Title
- Rrobat tuaja ajrosen dhe nuk i zë mola
- E lëvizsshme (me rrota lëvizëse)
- Multifunksionale (vendosni aksesorë: çantë, shall, rrip etj)
- Parametrat: 175X80X38 cm
- Materiali: Dru bambuje 100%
- Ngjyra: E disponueshme vetëm ngjyra në foto
Shikoni detaje te plota