Raft Organizues

Regular price Lek 1,990.00

Tax included.

Shpëtoni një herë e mirë nga rrëmuja në shtëpi.

Rafti ka 4 kate me përmasa: 40,5x20,5x29cm (87cmlartësi në total), që sigurojnë hapësirë të bollshme.

Rrotat universale rrotullohen në të gjitha drejtimet dhe mbajnë peshë të konsiderueshme.