Shkoni tek pershkrimi i produktet
1 Nga 1

edua.al

Raft Mbi Lavatricen/Tualetin

Raft Mbi Lavatricen/Tualetin

Cmimi i zakonshem Lek 2,290.00
Cmimi i zakonshem Cmimi i ulur Lek 2,290.00
Ulje U shit!
Taksa te perfshira (posta)
Style
- Një model elegant rafti për të sistemuar detergjentët, produktet e tualetit, mund të varni peshqirë etj.
- Me 3 kate dhe nuk ju zë shumë hapësirë
- Nuk rrëshket dhe nuk ndryshket
- Parametrat: Rafti mbi lavatriçen 163x65x25 cm/Rafti mbi tualetin 163x47x25 cm
- Materiali: Metalik
- Ngjyra: E bardhë (Të disponueshme vetëm ngjyrat në foto)

Shikoni detaje te plota