Raft Enësh

Regular price Lek 1,490.00

Tax included.

Enët e lara janë Gjithmonë Rrëmujë?

Jo më, me Raftin e Ri për Enët nga edua.

Me Dy Kate për Pjatat dhe Tasat dhe me hapësirë të dedikuar për Gotat ,Lugët,Pirunët dhe Thikat.

E lehtë për tu montuar dhe materiali Nuk bëhet Pis.

Përmasat 39,5 X 11 X 25 cm